perjantai 24. huhtikuuta 2015

Liikuntahaaste, päivä 3

Tein itselleni liikuntahaasteen: joka päivä joko hyöty- tai kuntoliikuntaa vähintään tunti ja tämä normaalin työmatkapyöräilyn päälle. Kahtena iltapäivänä olen huhkinut pihalla: lapioinut lumikasoja levälleen ja haravoinut. Toissapäivänä tein myös kahvakuulan kanssa jalkakyykkyjä yms., ja nyt ovat pakarat ja takareidet maitohapoilla. Tänään sauvakävelin tunnin ja 20 minuuttia, lisäksi vähän venyttelin. Kärpät ja Tappara pelaavat Tampereella SM-finaalia: Tapparalle 1-0, mutta Kärpillä ylivoima. Maali! Tilanne tasan! (Jos Kärpät voittavat, SM on heidän, jos Tappara, niin vielä ratkaisupeli tiedossa.)

Talvi meni OTN:n lavalla, lähes koko ajan olin näyttämöllä. Tammikuun loppuun harjoituksia  oli lähes joka ilta, sitten oli esityksiä pe-la-su, ja pääsi hiihtelemäänkin välillä. Oli kuitenkin suht lyhyt kausi tänä talvena; olisinko edes kolmea sataa kilometeriä hiihtänyt. En varmaan,,  mutten nyt laskanut. Tehtiin kuitenkin yleensä suht pitkiä lenkkejä, enemmän Haapalehdossa ja jopa yli 20 km:n reissuja.

Kävin tiistaina katsomassa Double-tanssiesityksen, ja teki mieli päästä musiikin mukaan liikkumaan. Oulu-opistossa olisi nia-tanssin kurssi toukokuun ajan, ja sinne olisi tilaa. Mietinpä sitä, olisi maanantaisin kuudelta. On ollut tarkoitus myös mennä jäseneksi liikuntakeskus Voittoon, mutten vielä ole saanut aikaiseksi. Siellä on nyt ainakin ollut hyviä tunteja ja neljän aikaan ja kohtuullinen kuukausimaksu.

Nälkä. Kävin ostamassa pieniä karjalanpiirakoita pakastimesta ja paistoin ne. Olisi keittoakin (bataatti-porkkana-pottu-sipuli), mutta söin päivällä sitä, niin ei nyt niin tee mieli.

Donskoi tulee kuin uroskärppä, ja Hilpeä hiihtäjä vaikenee.