maanantai 24. syyskuuta 2012

Oli niin hikiki!

Pyörällä töihin, oli kylymä ja piti saada lämpöä ja tuuli ja huuu... Tietysti pyöräilin takaisinkin, ja taisi taas olla vastatuuli.
Noo, pienet välilevot, ja sitten kiire tanssitunnille. En mennyt autolla, vaikka niin väsytti, vaan painelin pyörällä kovaa kyytiä. Rumbita oli hauskaaja hikistä, sitten taas vauhkasin kotia. Nyt on paljon parempi olo.

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pihahiihtelyä

Viime viikon perjantaina iski flunssa, joten jäivät sitten liikunnat vähemmälle, varsinkin kun olin lauantain ja sunnuntain eräässä seminaarissa; pikku pakko oli mennä, kun olin sen hakenut työnantajan maksamaksi koulutukseksi ja pitänyt jo yhden vapaapäivän sen tilalta. Pyöräilyä tietysti tuli sinne tänne ja maanantaina tanssittua, mutta muuten yritin levähdellä ja häätää flunssan pois - mikä onnistuikin. Eilinenkin meni mummulareissuun, ja tänään on touhuttu kotona. Toista tuntia kerkesin haravoida pihaa, ja hiki tuli siinäkin. Tuo toinen puolisko oli viime viikon sairaslomalla jalkavamman takia, joten siitä ei ollut lenkkikaveriksi, ja toisaalta sen läsnäolo laiskottaa minua.
Huomenna taas on tanssi, sitten pitää aloittaa normaalit liikunnat, kun ei ole muita harrastuksia.

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Tanssin jälkeen

Maanantaina: Arja tuli, olin autolla töissä, illalla pakotin sen kävelylle, löydettiin sieniä.
Eilen: Autossa oli vikaa, piti taas lähteä sillä töihin, huoltoon, venäjän tunnille autolla kun kiire, Arja äitille; ei siis yhtään liikkumista omin avuin.
Tänään: Pyörällä töihin, kaksi reissua kaupungille, töistä tanssitunnille, rumbitaa reilu tunti, kotiin viettämään laiskaa iltaa, sauna lämpiämään.
Ni.

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Hiki tuli, läski suli

Eilinen meni laiskotellessa, mitä nyt imuroin ja touhuilin kotona. Perjantaina pyöräilin elokuviin - Puhdistus Starissa -, kun töissä olin pyörällä. Menin illalla keskustaan katsomaan burleskia ja kuvittelin, että siellä voisi myös vähän bailata, muttei siellä ollut musikkia ennen kuin olisi sitten myöhään ollut, mutta me jo lähdettiin pois. Olin autolla liikkeellä illallakin.
No, tänään olen miettinyt ja miettinyt ulos lähtöä, sieneen vai lenkille vai sauvakävelylle vai pyöräilemään. Opiskelin venäjääkin ja otin iltapäiväunet, mutta sitten nousin ylös ja päätin käyttää hyväkseni iltapäivän viimeiset auringonsäteet. Kymmentä vaille seitsemän olin menossa, ja otin eka kerran mukaan kuulokkeet, joilla kuuntelin kännykkäradiota. Eka ohjelmasta tuli Jenni Vartiaisen Missä muruseni on, joten kuuntelin sitten reilun tunnin Iskelmäradiota ja hölkkäilin sen tahtiin. Ellinmaalle, kiersin sen, ja takaisin. Oli suht viileä sää, mutta hiki tuli silti - eikä ollut kylmäkään, kun oli käsineet. Nyt olen tyytyväinen, ja hämärä alkaa olla ulkona. Takan kylki on lämmin, kun pidin siinä päivällä tulta. Kaikki hyvin.

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Poikkesin polulta

Lähdin eilen reippaasti lenkille siinä saunan lämmetessä. Puolisen tuntia oli ajatus hölkytellä; kello oli jo melkein kahdeksan ja minä aika väsynyt venäjän tunnilta tultuani. Lönkyttelin kohti Iinatin lenkkiä, muttei ollut ajatuskaan sinne asti mennä, vaan ylittää Laanaoja toisen sillan kohdalla ja tulla siitä Knuutilankankaan kautta takaisin. Joskus teen sellaisen lenkin. Paluumatkalla jossain kuusen alla näin kauniin karvarouskun, ja oli pakko poiketa poimimaan se. Se oli raukka yksin, mutta sitten poukkoilin pois polulta etsiskelemässä sille kavereita. Näkyi joitain haperoita ja kangastatteja, mutta ne oli jo suurelta osin syöty, joten sen yhden raukan kanssa sitten tulin kotiin, ryöppäsin sen ja söin aamulla. Kävin minä siellä saunassakin. Siis lenkistä puolet ainakin kävelin.
Tänään alkoivat rumbita-tunnit. Salilla oli tuuletus rikki, joten hiki tuli ainakin, kun meitä oli niin paljon, kahteen ryhmään asti. Lähdin sinne sitten autolla, kun piti käydä kaupassakin, ja olin aika väsynyt akupunktion jälkeen.

maanantai 3. syyskuuta 2012

Nopea päivitys

Pyöräily töihin, pyöräily kotiin, päiväunet, pyöräily Heinäpäähän, tanssia tunti ja vartti, pyöräily kotiin. Olisiko siinä yhdeksi päiväksi?
Nyt laitan pyykit kuivumaan.

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kostea iltapäivä

Jaha, ohjelma viime päivityksen jälkeen: torstaina ja perjantaina vain hyötypyöräilyä, eilen aamulla sessio puiden kantamista liiteriin, jäljet puhtaaksi ja vähän muutakin pihahommaa. Lisäksi eilen pyöräiltiin keskustassa katsomassa kaitafilmejä Oulusta 1950-luvulta. Istuttiin etupenkissä, ja minulle tuli filmin vilinästä niin paha olo, että piti levätä loppuilta. Tänään on ollut tihkuinen päivä, joten lähdettiin Jussin kanssa tässä illan kähmyssä lenkille. Käytiin mun tunnin kääntymispaikalla ja lisäksi kierrettiin Ellinmaan lenkki (noin kilometri including hyviä intervallimäkiä), mutta hölkättiin suht ripeästi ainakin tuo tulomatka. Tuli siitä se tunnin lenkki kuitenkin, vähän reilu. Venyttelyt pihalla päälle ja sauna lämpiämään. Ei ollut hankala juosta, vaikka on ollut vähän väliä tässä.