tiistai 7. toukokuuta 2013

Metsäpoluilla taas!

Nukuin viime yönä hyvin, varmaan kahdeksan tuntia lähes putkeen, ja siksipä olinkin aamulla reipas lähdemään lenkille. Olin jo luovuttamassa hölkkäämisen suhteen, mutta päähän pälkähti lähteä katsomaan, olisivatko nuo metsäreitit jo kuivat. Olivat, jee! Asfaltilla juoksu ei oikein minulla nappaa, mutta tuolla mukaluonnossa saattaa hölkytellä. Sää oli kivan keväinen, lämmintäkin kymmenkunta astetta. Asfaltilla näkyi lähtiessä muutama pisara, muttei jaksanut vielä sataa.
Ankeat nämä Ellinmaan maastot ovat vielä, mutta jospa se tämän vesisateen myötä alkaisi vihertää. Kiusallani hölkkäsin Iinatin reittiä vastakarvaan, siis kiertosuunnan vastaisesti, ja kiersin Ellinmaankin mäkimaaston eri suuntaan kuin suksilla. Laskin, että matkaa tuli kotoa käsin noin 7,5 ellei peräti 8 km, ja aikaa meni aika lailla tasan tunti. Venyttelin tietysti sitten vielä päälle.


Hassua, että viime vuonna otin kuvia pajunkissoista hiihtolenkillä, nyt vasta hölkätessäni sulan aikaan. Pääsiäisen maissa ei niitä vielä ollut, muistan sen todenneeni silloin.

Hölkän lisäksi olen käynyt kaksi reissua OYS:issä pyörällä - toisen vesisateessa -, säteilyssä ja puolen tunnin ylävartalojumpalla. Varmaan pyöräilen vielä Intiöön heilumaan näyttämölle illemmalla, ellei kovasti sada. Eilen pyöräilin reitin OYS - keskusta - kirjasto - Hietasaari - Tuira - Hintta ja Erkkolansillan kautta kotiin, yhteensä noin 45 minuuttia. Oli niin kaunis keväinen sää, että teki mieli käydä pyöräilemässä ihan huvin vuoksi. Lisäksi kannoin puita sisälle ja haravoin vähän. Sunnuntaina en liikkunut näytelmän lisäksi ollenkaan, mutta tulihan tuota siellä heiluttua hyötyliikunnan verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti