lauantai 25. tammikuuta 2014

Rrrräyh!

24.1.14:
Tuli vähän riski olo, kun kävin hakemassa personal trainerilta uuden kuntosaliohjelman.

Reippaasti olen kulkenut kuntosalilla kaksi kertaa viikossa, välillä kolmekin. Tansanian-reissulla kuntoilu jäi vähemmäksi - siellä oli niin kuuma, ettei pystynyt, kun hiki valui jo hampaita pestessä, mutta jonkin verran sielläkin tein punnerruksia ja jotain, kun sattui puhtaampi lattia ja ilmastointi huoneeseen.

Nyt ehkä kuukauden ajan olen enemmän käynyt ryhmätunneilla, flexissä joustamassa ja pilateksessa piukkana ja bodyjamissa jammailemassa ja shädämissä shdämmäilemässä, kun vähän kyllästyin jo siihen mun ohjelmaan. Mutta tuli viimeinen pt-tapaaminen, niin pyysin vaihtoehtoisia liikkeitä. Niinpä nuori komea pitkä mies-pt tuli ja teki sen, opasti jalkaprässiin ja penkkipunnerrukseen ja ylätaljaan ja jumppapallolle, ah. Ähkin siis siellä ja sitten pyöräilin vielä kulttuuria nauttimaan eli Heinähattua ja Vilttitossua ja Rubensin veljeksiä..

Enkä ole jaksanut päivittää kukntosalin harjoitusohjelmaan omia työpyöräilyitä ja muita kulkuja, kun tällä kotiläppärillä se ei onnistu. En töissä viitsi tuhlata aikaa semmoiseen enkä kotonakaan mennä yläkertaan...

Mutta tiedoksi kaikille faneille, että lihaskuntoa ja liikuntaa on tullut harrastettua ihan säännöllisesti, vaikka on satanut vettä ja ollut jääkelit ja 25 asteen pakkaset ja lähes lumeton talvi. Hiihtokelejä odotan!


25.1. tänään:
Tuon tallennus ei eilen onnistunut jostain syystä. Tänään meinasin mennä salille, kun vein Aleksia Kaijonharjuun, mutta sitten päätinkin tarvitsevani raitista ilmaa ja kävin Maikkulassa kävelemässä. Sitä ennen siivosin koko päivän. Ei ole tänään enää yhtään räyh-olo. Mutta olen kaksi yötä nukkunut ilman pillereitä, jee, elämä voittaa!

1 kommentti:

  1. Hyvältä kuulostaa! Monipuolisuus kunniaan!

    Me oltiin eilen laskettelemassa ja tänään aloitan pilateksen. Pikkuhiljaa, vähitelleen kuntoiluunkin kiinni.

    VastaaPoista