keskiviikko 29. elokuuta 2012

Hilipatipippan

Ollut vähän hilipatipippan-viikko. Perjantaina hytkyttiin Rotuaarilla ilmakitaroiden säestämänä. lauantaina siivottiin huusholli. Sunnuntaina siivottiin kaksi autoa. Sitten tuli pihaan puukuorma, josta kannettiin sekä sisälle että saunalle puut joka paikkaan mihin mahtui. Lisäksi tyhjensin yhden noin puolentoista kuution säkin pikkupuita liiteriin pinoon. Se oli sen verran rankkaa liikuntaa (ehkä pari tuntia), etten meinannut maanantaina päästä sängystä ylös. Yritin maanantaina korvaamaan tanssitunnille, mutta ovi oli lukossa ja sali pimeänä. Pyöräilin kotiin. Tiistain tunti oli peruttu eli eilisen, mutta käytiin Hetan ja kahden ranskalaisen sohvasurffaajan kanssa Koitelinkoskella käppäilemässä. Se vaan on hieno paikka, ja sää oli mitä mainioin, noin 19-20 astetta, aurinkoa, ei ötököitä.
Eilisen ja tämän päivän olin sairaalassa töissä eli jalkojeni päällä kaksi päivää. Tänään vielä nakkelin ja pinosin noita puita ehkä puoli toista tuntia. Siinä tulee kiertoliikettä, heittoja, kumartumisia, nostamisia ja ylös kurkottamisia. Sauna päälle, ah.
Hilipatipippan tarkoittaa tässä sitä, että on monenlaista toimintaa ja menoa, että poikkeaa normaalista. Lenkillä en ole käynyt enkä siis tanssimassakaan. Ensi viikolla alkavat rumbita-tunnit sekä venäjä, ja maanantaina on tuon perutun tunnin korvaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti