maanantai 10. joulukuuta 2012

Lopulta joogasin

Olen suunnitellut monta viikkoa, mutta vasta tänä aamuna sain itsestäni irti pistää jooga-dvd koneeseen, raivata tilaa olohuoneen lattialle ja tehdä puolen tunnin jooga. Rasittavaa vaan, kun matto oli roskainen, niin tarttui kaikenlaista vaatteisiin (imuroisinko vai puistelisinko maton?), ja toiseksi kun ohjelmassa tehdään  niin nopeasti, ettei voi tehdä samaan tahtiin, vaan välillä pitää painaa pausea kesken kaiken, että ehtii muutaman hengityksen verran tehdä liikkeitä. Mutta enää ei ota selkään joogata aamulla, kuten muutama vuosi sitten teki. Yritän ottaa tavaksi joogata aamuisin.
Päivällä kävin pyörällä kaupungilla, sieltä tullessa tein kevyet lumityöt. Eilen oli enemmän puskemista, sai kävellä pihan ristiin rastiin aika monta kertaa.
En jaksa tänne kirjoittaa jokaista kävelyllä käyntiä. Viikko sitten oli muutama päivä kovia pakkasia, joten kävelyt jäivät vähemmälle, ja yhtenä päivänä siivosin muutaman tunnin, niin eipä sitten enää ollut tarvis lähteä liikkumaan. Harmi, kun on tartuntariskin takia kielletty uimahallissa käynti ja samasta syystä kuntosalit; olisin nyt jopa sielläkin voinut opetella käymään.
Lunta on tullut sen verran, että odottelen latujen tekemistä. Sitten hiihdän kyllä joka päivä. Vähän jo katsastelin tuota lenkkipolkua, että jos vaan menisi hiihtämään sinne ilman latua. No, ehkä maltan odottaa, että tulee hiukan lisää lunta ja sitten ne ladutkin. Sankivaarassa on varastolumilatu ollut jonkin aikaa, mutta se on kilometrin risaus - ei minua varten. Lähteä nyt autolla tuonne kauas sahatakseen kilometrin lenkkiä, kun melkein omasta pihasta pääsee metsäpolun kautta kunnon ladulle kohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti