maanantai 16. syyskuuta 2013

Kauheaa kuntoilua!

No, on tämä. Maanantaina tribal-tunti, oli aika rankka. Torstaina puolen tunnin jooga. Lauantaina neljä tuntia hikistä siivousta. Eilen 55 minuutin jooga. Tänään taas tribal, ei niin rankka - vai alkaako kuntoilu näkyä jaksamisessa? Lähes joka päivälle tietysti kaikki pyörällä suhailut päälle. Keskiviikoksi varasin bodyjamin, torstaina menen kokeileen belly fitiä ja perjantaina kuntosalille - lopultakin sen trainerin kanssa.
Jooga tuntuu hyvältä, vaikealta mutta hyvältä. Sitä aion jatkaa, koska se tekee niin hyvää. Vähän harmittaa, kun on parina viikkoba ollut paljon muitakin iltamenoja ja toisaalta ollut niin hvyät ilmat, että olisi voinut vaikka lenkillä käydä. Mutta toisaalta tuossa työpyöräilyssä tulee ulkoilua ja toisaalta haluan nyt käyttää maksamaani kuntosalia. siellä on semmoinen kampanjakin, että kun saa kaksi leimaa eli käyntiä per viikko jonkin aikaa, niin saa jonkun pikku lahjan.
Kesältä jäi yksi tanssitunti korvattavaksi Venäjän matkan takia, ja ajattelin mennää kokeileen belly fit -tunnille. Jos se on hauskempaa kuin tribal, niin ehkä vaihdan siihen torstaille. Pitää vielä myös katsoa kuntosalin tarjonta, onko siellä maanantaille tai torstaille jokin kiva vakitunti, ennen kuin päätän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti