lauantai 6. lokakuuta 2012

Hilipasinpas taas

Hölkkäsin Iinatin lenkille, kävin tunnin kivikasalla kääntymässä ja palasin takaisin Ellinmaan kautta. Mennessä jo siinä vähän ennen sitä tunnin merkkiä (siis kun hölkkään siihen ja takaisin, siihen menee se tunti) puhelin soi ja puoliso soitti, joten siitä jatkoin reippaasti kävellen. Ellinmaalle kääntyessäni edelleni kääntyi kävelevä pariskunta, minua selvästi nuorempi, ja kun siinä ylämäessä saavutin niitä, niin en oikein kehdannut niiden perässä pulputtaa intiimejä pikku salaisuuksiamme. Joten juoksin pikkuisen matkan niiden edelle, koko ajan puhellen, ja kun sitten jatkoin reipasta kävelyä, niin ne jäivät koko ajan. Samoin kävi sauvakävelijöiden kanssa, jotka jostain risteyksestä kääntyivät perääni.
Loppumatkaksi hölkkäsin taas vähän, niin että koko reissuun meni 75 minuuttia. Mukava sää oli, kostea pilvipouta muttei sadetta. Syksyssä on oma viehätyksensä.
Eilen oli niin tiuha päivä, etten liikkunut edes hyötyä, ja torstaina tuli vain vakipyöräilyt. Mutta näillä mennään.

2 kommenttia:

  1. Isosisko siellä taas reippailee, ja mua hävettää, kun ollaan oltu täällä jo melkein viis päivää, enkä oo vielä alottanut liikuntaharrastuksia... Tosin kävelty on asioita hoidellen ja siivottu kämppää. Matkaväsymys (=syntymälaiskuus?)vaan vielä vaivaa sen verran, että en kaipaa mitään rankempaa vielä.

    Eilen tosin käytiin katsomassa, mitä Nirvana Health Club tarjoaa ja päätin mennä taas zumbaan ja varmaan myös pilatekseen. Zumba ois jo tänään, mutta saa nähdä, aloitanko tänään vai myöhemmin tällä viikolla. Klubille on puolen tunnin kävely, joten siinäkin toki saa liikuntaa ja "raitista" ilmaa. Lenkkarit ja lenkkivaatteet on myös mukana, mutta hölköttely saa vielä odottaa reippaampaa mielialaa.

    Vajaan kahden viikon päästä me mennään Pokharaan, kun täällä on Dashain ja Artolla melkein viikko vapaata. Siellä tulee todennäköisesti uitua, pamppaloitua ja ehkä pyöräilyäkin. Jee.

    VastaaPoista
  2. Kuule, sisko, turha sun on mulle alkaa... Jos maltat muutaman päivän toipua aika- ja ilmastoerosta, niin se tekee vaan hyvää. Hauskaa Pokharaa, on vähän ikävä niihin maisemiin.

    VastaaPoista