sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hiihtolomahiihtoa

Tässä tuli muutama kävelypäivä: vesisadepäivä, leipomispäivä, lukupäivä, tiputuspäivä ja tiputuksen jälkeinen lepäilypäivä, joka oli myös aamupakkaspäivä (-20 astetta). Mutta tänään piti tietysti sitten lähteä testaamaan kuntoa, kun aurinko paistoi seitsemän asteen pakkasessa. Kierrettiin Haapalehto-Aallikkokangas-Kivikkokangas-Hiukkavaara-latu myötäpäivään tällä kertaa. Se tuntui ihan eri ladulta eri suuntaan. Koska olin vielä vähän toipilaana tiputuksesta, en jaksanut pitää vauhtia, ja meni tunti ja 40 minuuttia. Kerran pysähdyttiin nauttimaan vähän suklaata, siinä Kivikkokankaan viittojen kohdalla. Jos huyomenna olisi sitten jo reippaampi olo ja vauhti, vaikka onhan se 14,2 km ihan hyvä retki.

306 kilometriä koossa.

1 kommentti:

  1. Vajaa 15 kilometriä on kyllä tosi hyvä päivälenkki! Eikä sitä aina tartte hiihtää kilometrejä tai edes kuntoillakseen, maisemienihailuhiihtokin on ihan hyvä laji. Saati sitten sulkaansyöntihiihto...

    Täällä on kello vähän yli 10 ja ulkona lämmintä melkein +20. Iltapäivällä menee jo yli kahdenkymmenen. Puuhastelin puutarhassa ja brunssin jälkeen lähden varmaan käymään vihannes/hedelmätorilla ja ostamassa uusia kukkia. Iltapäivällä, kun saadaan sähkö, täytyy taas pestä pyykkiä.

    Hilpeää hiihtolomaa ja nautinnollisia hiihtoja!!!

    VastaaPoista