tiistai 26. maaliskuuta 2013

Uusi alku

Tässä on mennyt kolmisen viikkoa luvattoman vähällä liikkumisella tuon poskiontelojutun ja flunssan takia. Sunnutnainakaan en sitten päässyt liikkeelle, vaan tuli lepopäivä. Eilen huhkin saunan siivouksessa ja illalla vähän näytelmäharjoituksissa, jonne myös pyöräilin, koska auto on korjattavana. Eli hyötyliikunta tuli kyllä eilen kokoon. Tänään on taas sytostaattitiputus (viimeinen!), joten se tietää muutamaa väsymyspäivää. Jos jaksan, pyöräilen illalla venäjäntunnille.

Mutta uusi alku häämöttää: Töissä on taas herätetty henkiin kuntoklubi, joka kirjaa huhtikuun ja toukokuun; sitten on luvassa jokin kiva yhteinen illanvietto. Minäkin sain kirjauslistan ja printtasin sen itselleni. Jussi ilmoittautui Tervamaratonin puolikkaalle toukokuun lopussa (työnantaja maksaa); se pähkäili, menisikö kympille, jonka se juoksi viime vuonna, vai puolikkaalle. Minä sanoin, että ilman muuta puolikkaalle, kymppihän on sille pässinlihaa jo. Itse aion treenata myös sitä varten ja osallistua tietysti, jos vaan olen kevään treenikunnossa. Viime syksynä puolimaratontreenini kun tyssäsi kesken.

Aloitan hölkän, kun hiihtokelit loppuvat. Nyt on ollut jo muutamia päiviä plussan puolella, mutta maaliskuun yöt ovat olleet kylmiä, joten vielä voi hiihtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti