tiistai 20. toukokuuta 2014

Pyrähdyksiä

Kuntoilupyrähdys on lähtenyt käyntiin. Jos kuukauden jaksan kuntoilla ekstra ahkerasti, niin lupaan itselleni hierontasarjan. Siis tämä höyrähdys alkoi sunnuntain hölkällä. Eilen kävin illalla pallopilateksessa, ja se oli yllättävän rankkaa. Syksymmällä kävin tavallisessa pilateksessa jonkun kerran, ja se oli aika kevyttä minusta - mutta mukavalta tuntui silti. Tietysti se hölkkäkin pitkästä aikaa tuntui jaloissa, mutta eilen olin aika lailla maitohapoilla. Saunaan mennessä reidet huusivat hoosiannaa, minkä myötä innostuin laulamaan Hoosianna Daavidin poika - vanhasta kouluajan muistista.

Tänään kävin FLX:ssä venyttelemässä. Vaikka se on siis vain reilun puolen tunin venyttely, niin ihan siinä sai töitä tehdä. Alle pyöräilin jokivartta, siis mutkan kautta keskustaan, sekä kuntosalilla odotellessa lisää, ja myös palatessa tosin lyhyintä reittiä kotiin. Kun tosiaan pyöräilen töihin ja takaisin 2 x 15 min sekä saman verran kuntosalille ja takaisin, niin päivittäin tulee sopiva määrä liikuntaa. Huomenna olisi vuorossa yin-yang: puoli tuntia vahvoja liikkeitä hikeen asti, puoli tuntia pitkiä venyttelyitä. Tämä tykkää.

Sitä ennen käyn kuitenin pojan kanssa liukkaan kelin radalla - eli autolla töihin, jotta ehditään sinne puoli neljäksi. Se on aika hauskaa.

Myös painonhallintamielessä hillitsin itseni enkä ottanut toimitusosaston kevätlounaalla jälkiruokaa, vain teetä. Sen sijaan kuolasin vieruskaverin minttusuklaaleivosta. Kotona söin iltapalaksi rasvatonta jogurttia ja hilluja. En muistanut, että jääkaapissa olisi ollut salaattiakin. Olisikohan se huomenna vielä hyvää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti