torstai 16. helmikuuta 2012

200 km täynnä!

Jee! Vapise, Jussi! Minun piti tänään mennä hydrobiciin, mutta kun lähdin töistä, melkein aurinko paistoi ja taivaalta leijailii muutama ystävällinen lumihöhtyvä. Sää oli aivan ihana talvisää, joten totesin siinä autolle kävellessäni, että nyt voisi vaikka mennä hiihtämään. Sitten tajusin, ettei mun tosiaankaan ole pakko mennä sinne uimahalliin kuivattamaan ihoani, vaan voinkin ajaa kotiin ja ehdin vielä päivänvalolla ladulle. Niin tein, ja lähdin tuosta lähimetsästä heti suksille, siitä ladulle, ja laskin, että saan sopivastui siitä kympin lenkin ja 200 km täyteen. Sitä paitsi ostin eilen merinovillakerraston, niin sain oivan tilaisuuden sitä testata. Hyvältä tuntui.
Aku-parka oli tullut kesken päivän kotiin kuumeessa. Voi, pientä. Siitä ei ole nyt lämmittämään saunaa eikä ehkä saunomaankaan. Itse voisin käydä suihkussa, mutta Jussi tulee illalla lentokoneelta, niin varmaan mieluusti käy sekin kylpemässä. Hituiset lumityöt testamenttaamme siitä edestä vapaapäiväläiselle.

1 kommentti:

  1. Onnea kilometreistä!

    Minä ihailen auringonlaskua Nagarkotissa Gan Chempon (6387m), Dome Blancin (6830m), Dorje Lakpan (6988m) ja Phurbi Ghyachun (6660m) ylle - sängystä käsin. Saatiin vissiin hotellin paras huone, kuten respassa sanottiin. Aamulla/aamupäivällä oli tosi kirkas sää ja nähtiin koko Himalajan tänne näkyvä alue, myös Mount Everest, joka tosin näkyy tänne aika pienenä. Kuvattiin Himalajaa ja edessä liiteleviä kotkia huoneesta, katolta ja pihalta. Aika ylellistä.

    VastaaPoista