tiistai 14. helmikuuta 2012

Nanonano!

Otin eilen hiihtokamppeet töihin  mukaan ja painuin neljän jälkeen Iinatin ladulle (9,3 km). Pakkasta oli 8 - 9 astetta, lunta leijaili hiljalleen. Kuin olisi ollut semmoisessa lasikuplassa, jossa on talvimaisema vedessä, ja kun sitä heiluttaa, niin siellä sataa lunta.

Sukset tuntuivat lipsuvan, mutteivät ne alamäessä oikein luistaneetkaan. Pitäisi varmaan ostaa ja opetella käyttämään jotain nanoluistovoidetta. Olin kyllä tyytyväinen, kun sain lenkin kierrettyä.

Näin uimahallilla ilmoituksen kaupungin järjestämistä hiihtokouluista. Olisi kiva joskus mennä semmoiselle, tarkistamaan pertsatekniikkansa ja opettelemaan luistelua. Jotkut menevät niin makeasti tuolla luistelutyylillä. Toisaalta kun tahkoaa huonosti luistaen perinteistä, niin ei tarvitse olla niin pitkä latu saadakseen hyvän kuntoilun. Minä kun helposti kyllästyn kiertämään samaa maisemaa. Mutta en ehkä vielä tänä talvena innostu hiihtokouluun.

Tänään menin pyörällä töihin ja tahmaisesti takaisin, kun iltapäivällä tuli lunta. Hiki siinä tuli. Kotona jatkoin urheilua putsaamalla kuistin lumesta, ja kun sain vaihdettua kevyemmät vaatteet, menin lopettamaan lumityöt Akun kanssa. Piha on nyt siisti vähän aikaa, mutta huomenna tullee taas lisää. Nyt nautin takkatulen rätinästä ja kohta saunasta.

1 kommentti:

  1. Hyvä, että siellä pääsee jo hiihtämään ja muutenkin on lauhtunut! Täälläkin tuli vuorilla lisää lunta viime viikolla, kun ukkosti. Kävimme sillä suunnalla, Tarkeghyangissa (2740m) kääntymässä lauantaina ja saimme koskettaa lunta. Artsi teki jopa lumipallon, vaikka "kinos" (5cm paksu) oli kova.Vuoret olivat hienot siellä lähempänä, mutta pilvet tulivat sitten ja peittivät lumihuippumaiseman. Mutta onneksi siellä oli muutakin katsottavaa. Mukavaa talven jatkoa!

    VastaaPoista