sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sataa, sataa ropisee

Nonni. Keskiviikkona tanssitunti, torstaina välipäivä, perjantaina vain työmatkapyöräily, lauantaina puolentoista tunnin tanssiharjoitus, tänään taas vähän tanssia, mutta lopputanssiharjoituksissa ei tullut edes hiki. Jussi oli haalimassa lenkkareita, kun tulin kotiin, joten lupasin ängetä mukaan sohjoon kahlaamaan. Käytiin 6,3 kilometrin lenkillä, vajaat 50 minuuttia kevyttä hölkkää, ja siinä tuli hiki.
Ehkä se tuo hölkkäkin multa onnistuisi, vaikka enemmän odotan rullaluistelukelejä. Mutta tulevalla viikolla tanssitaan tiistaina, keskiviikkona, ehkjä torstainakin jonkin verran pääsee valoharjoituksissa heilumaan, perjantaina kenraali ja lauantaina näytökset.

2 kommenttia:

  1. Kovin tanssilliselta kuulostaa sun tämänhetkinen elämä... ja hyvä niin! Minäkin löysin noin 20 minuutin kävelymatkan päästä kotoa zunnuntaiset zumba-tunnit, joille aion vipeltää, kun olemme niiden aikaan kaupungissa.

    Tänä aamuna Himalajan huiput näkyivät pitkästä aikaa, joten kiirehdin (hitaasti taapertaen tosin, koska kipuaminen on suht rankkaa) aamulla lähikukkulan rinteille ihastelemaan ja kuvaamaan niitä. Nättiä oli, kun luontokin vihertää hehkeänä sateiden ja lisääntyneen lämmön myötä. Sain seuraksi Arton shorter-kollegan vaimon, ylellistä. Yhdentoista jälkeen olimme kotona - ja pian sen jälkeen pilvet peittivät huiput. Aikainen Arja huiput näkee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä viikko ja tanssit loppuvat vähöksi aikaa. Tänään tosin tulivat kesäkurssit tiedoksi, ja katsoin sieltä heti loppukesän tunnit itselle.
      Voisi siellä Himalajalla hiippailla toisenkin kerran...

      Poista