perjantai 20. huhtikuuta 2012

Terveen väsynyt

Se on jännä, että kun on noita hiihtosuorituksia laskenut, niin jokaviikkoisia tanssitunteja ei ole niin kuntoiluksi noteerannut. Vaikka oikeasti ne ovat ihan rankkaa puuhaa, tunti ja vartti aina kerrallaan, including lämmittelyn, kunnon vatsalihasrääkin, venyttelyn ja sitten varsinaista hikitanssia loput. Nyt näytösharjoituksissahan on välillä tanssittu kaksikin tuntia, ja kyllä siinä aina hiki virtaa.
Kerran joku lääkäri muistaakseni epäili, että liekö itämainen tanssi oikein liikuntaakaan. Huvittavaa, sillä vaikka se näyttää välillä hyvin pienimuotoiselta eikä aina kovin vauhdikkaalta, niin siinä veivataa koko ajan isoja lihaksia. Rumbita on kyllä enemmän sitten vauhtia ja hikeä, siinä ei tekniikka ole niin nokonnuukaa. Tänään oli kenraali, huomenna kaksi esitystä. Teatterin Pikisalissa nähdään huomenna hienoja tansseja ja upeita naisia.
Sunnuntaina aion vaan letasta, pötköttää ja syödä ja rentoutua. Menin tänään töistä suoraan salille, jossa tanssittiin tunteroinen, sitten tuonne teatterille. Taisi olla tanssivaiheessa jo verensokeri aika alhaalla, kun meinasivat jalat vapista aluksi. Mutta nyt on syöty ja saunottu, olo on rento, lämmin ja terveen väsynyt. Kohta nukkumaan onnellista unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti